NPT NOLI

Ndermarrja Private Tregtare ``NOLI`` - eshte nje nder Ndermarrjet me te medha ne Kosove per shitjen e mjeteve Bujqesore te Importuara nga Zvicrra.
Ndermarrja ``NOLI`` eshte themeluar ne vitin 2005,ne fillim Ndermarrja merrej me shitjen e Traktorave.
Ne ate kohe Traktori me I shitur ishte Fergusoni dhe Fiati. Me kalimin e kohes duke e ngritur potencialin e shitjes Ndermarrja zgjerohet ne asortimentin e Traktorave te ofruara si :
SDF GROUP (Hurlimann SAME Lamborghini Deutz-Fahr)
CNH GROUP (FORD Fiat NEW HOLLAND )
Etj.
Poashtu posedojme te gjitha mjetet percjellese bujqesore si: Plugje , Freza , Rimorkio per shperndarjen e plehut , Mbjellese te misrit dhe grurit , Makina per ambalazhimin e kashtes etj..
Risi ne Ndermarrjen tone eshte ofrimi I Traktoreve te ri (00 h ) si dhe pjeseve te reja per te gjitha llojet e Trakoreve.
Fale Besueshmerise dhe Korrektesise numri I klienteve eshte rritur ne menyre enorme , sot ne kemi Kliente jo vetem ne Kosove por edhe jashte saj (SHQIPERI, MAQEDONI, MAL TE ZI.
NPT NOLI
GÉPKERESKEDŐ
Ennyi ideje partner: 2018
Magjistralja Prizren – Gjakove, XERXE 21060 – RAHOVEC KO
21000 Rahovec
Telefon: Telefonszámért kattintson ide!
Honlap: http://www.npt-noli.com
Működési terület
  • Mezőgazdasági technika
  • Traktorok
Útvonaltervező
Kezdés:
Cél:

Összes ajánlat
Rendezés:


Landwirt.com GmbH, marketplace for agriculture, Rechbauerstraße 4/1/4, A-8010 Graz, Tel: 0043(0) 316/82 16 36, Fax: 0043(0) 316/83 56 12
Alle Angaben ohne Gewähr - Druck- und Satzfehler vorbehalten. office@landwirt.com
© Copyright 2018 Landwirt.com GmbH Alle Rechte vorbehalten.