Chery Weima


Weima
Weima, lider i prodhimit të Motokultivatorëve...✅✅

Të përshtatshëm për tu përdorur në të gjitha terrenet dhe llojet e tokave bujqësore. Doreza të lehta për tu manovruar në të gjitha anët e dëshiruara. Mundësia e mirë e shfrytëzimit edhe për nevoja të transportit, duke ju bashkangjitur pjesët përcjellëse që i posedon.

“Valboni”
Rahovec - Kosovë
[phone number removed]
Új gép
Típus:
Weima
LE:
5 LE / 4 kW
Gyártási év:
2019
Állapot kategória:
Kiváló (1. Kategória)
Gumi elől
2
Vezetőállás: Kabin nélkül
Teljesítményleadó tengely fordulatszáma: 430/540/750
Üzenet a kereskedőnek
 With submitting this form, I accept the privacy policy
Landwirt.com GmbH, marketplace for agriculture, Rechbauerstraße 4/1/4, A-8010 Graz, Tel: 0043(0) 316/82 16 36, Fax: 0043(0) 316/83 56 12
Alle Angaben ohne Gewähr - Druck- und Satzfehler vorbehalten. office@landwirt.com
© Copyright 2018 Landwirt.com GmbH Alle Rechte vorbehalten.